• My Account
Login or Sign Up

Car Distribution Program for the Disabled

03.11.2020
Car Distribution Program for the Disabled

Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı olarak Doğu ve Güneydoğu Kültür ve Sanat Derneğinin 31 Ekim Cumartesi günü saat 11'de gerçekleştirdiği 80 Adet tekerlekli Sandalye teslim törenine katıldık.

Programa;

Zeytinburnu ilçe kaymakamı Sayın Zekeriya Güney, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcıları Av. Saffet Öz, Hurşit Bekaroğlu, Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi Reşat Ok , Zeytinburnu İyi Parti İlçe Başkanı Sayın Hasan Hoşben ve Zeytinburnu Yeni Refah İlçe Başkanı Sayın Onur Dolar, çeşitli STK Başkanları, Zeytinburnu ilçe Mahalle Muhtarları, Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye Polat, Sümer Mahalle Muhtarı Akın Bey, Nuri Paşa Mahalle Muhtarı Yılmaz Kaya Bey, Veliefendi Mahalle Muhtarı Derya Hanım, Seyit Nizam Mahalle Muhtarı Ömer Algül Bey Beştelsiz Mahalle Muhtarı Bekir Yavuz Bey Basın mensupları Temsilcileri Mehmet Alpay Beyefendi ile Hüseyin Huseyin Çetiner Beyefendi Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneğimizin 23 ilden Sorumlu Başkanımız Sayın Halil Arslan Bey ,Marmara Bölge Başkanı Ayşe Çetinel Hanımefendi, Abdulhakim Dündar Beyefendi ile Güneydoğu Kültür sanat derneği Genel Başkanı Fuat Bodur ,Genel Başkan Yardımcılarımız ile Yönetim kurulları katılım sağladılar.

Programda 80 arabada Emeği olanlara Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney ve Genel Başkan Fuat Bodur tarafından Plaket ve teşekkür Belgeleri takdim edildi.

Program sonunda Vakıf Başkanımız Coşkun Şahin'e Zeytinburnu Kaymakamı, Zeytinburnu Belediye Başkanı Yardımcısı ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Genel Başkanı A. Fuat Bodur tarafından, plaket ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

Yapmış oldukları hayırlı hizmetler için başta Fuat Bodur bey olmak üzere bütün Güneydoğu Kültür sanat derneğine çok teşekkür ederiz.

Share on Social Media
Last News
SPECIAL MEVLID-I SHERIF PROGRAM FOR WOMEN
14.09.2024
FSM Vakfı’nın hanımlara özel düzenlediği Mevlid-i Şerif programı, vakıf merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleşti.
WE WORK DAY AND NIGHT FOR OUR FUTURE
31.08.2024
Gelin, çocuğunuzun geleceğine birlikte yatırım yapalım!
GURSU REPRESENTATIVE OFFICE SUMMER COURSE CLOSING PROGRAM
29.08.2024
FSM Vakfı Gürsu Temsilciliği olarak Gürsu Kültür Merkezi’nde düzenlediğimiz Yaz Okulu kapanış programı, saygıdeğer ko...