• My Account

IFTAR MEETING WITH OUR VOLUNTEERS

10.04.2023
IFTAR MEETING WITH OUR VOLUNTEERS

Vakıf gönüllülerimizle iftar sofrasında buluştuk Esenler Kültür Merkezi'nde 800 kişilik gönüllü ekibimizle iftar yemeği düzenledik.
Gönüllülerimiz her biriyle yakın iletişim halinde olmak vakfımızın birliği için en önemli etkenlerden biri. Gönül çadırına aldığımız insanlar bizler için çok önemli. Bu kapsamda bu akşamı düzenleyen vakıf başkanımız Coşkun ŞAHİN beyefendiye, program koordinatörümüz Hasan ULAŞ'a  ve bu akşam bizleri yalnız bırakmayan İlahiyatçı Dr. Hıdır Yeşilyurt, İlahiyatçı yazar Dr. Hıdır KARTAL, Güneydoğu Kültür ve Sanat Derneği başkanı Fuat BODUR, başkan yardımcısı Halil ÖZEL ve Ahmet ÇALBAY, Dünya Seyyidler derneği başkanı Hüseyin ZERRAKİ, Rufaai dergahı şeyhi başkan Murat POLAT ve yönetimi, Yozgatlılar derneği başkanı Süleyman ERDEN, Çankırılılar derneği başkanı, Esenler engelliler derneği başkanı Aziz bey, Trabzon FSM vakfı temsilcilik başkanı ve Müsiad üyesi işadamı Çetin ŞAHİN, Yeminli mali müşavir Fsm yönetim kurulu muhasip üyesi Adem SÜMER, Bayburt Kültür ve Yardım derneği başkanı Hicabi DURMUŞ, Şehit aileleri derneği genel başkanı Sayın Mehmet GÜNER,
Genel sekreteri Tuncer POLAT,  Muhasip üye Alper ÇAVUŞ, Milletvekili adayı Necati Selvi TOP beyefendiye ve tüm FSM Vakfı gönüllülerine canı gönülden teşekkür ediyoruz.Hep birlikte çok daha güçlüyüz

Share on Social Media
Last News
SPECIAL MEVLID-I SHERIF PROGRAM FOR WOMEN
14.09.2024
FSM Vakfı’nın hanımlara özel düzenlediği Mevlid-i Şerif programı, vakıf merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleşti.
WE WORK DAY AND NIGHT FOR OUR FUTURE
31.08.2024
Gelin, çocuğunuzun geleceğine birlikte yatırım yapalım!
GURSU REPRESENTATIVE OFFICE SUMMER COURSE CLOSING PROGRAM
29.08.2024
FSM Vakfı Gürsu Temsilciliği olarak Gürsu Kültür Merkezi’nde düzenlediğimiz Yaz Okulu kapanış programı, saygıdeğer ko...