• My Account
Login or Sign Up

Special Program for Hagia Sophia at Fatih Mosque from FSM Foundation and DGKS Association

29.07.2020

Ayasofya’nın ibadete açılışı vesilesiyle İstanbulu fetheden ve Peygamberimizin hadisine nail olmuş Fatih Sultan Mehmet Han ve Askerlerinin Ruhları İçin Fatih camii avlusunda Mehmet hanın kabrinin yanı başında Binlerce kişilik Lokma Tatlısı İkramında Bulunuldu.

Hayırseverlerin katkılarıyla, hazırlanan “Ayasofya’nın açılışı vesilesiyle Fatih Sultan Mehmet Han ve Askerlerinin Ruhları İçin Binlerce Lokma” etkinliği için Fatih Belediye başkan yardımcısı İzzettin ÖZTOSUN ,Vatan ilmi araştırmalar derneği ve Fatih Sultan Mehmet Eğitim Yardımlaşma Vakfı genel başkanı Coşkun ŞAHİN, başkan yardımcısı Adem SÜMER, İlahiyatcı-Eğitimci Selim DEDER, Güneydoğu Anadolu kültür sanat derneği genel başkanı Fuat BODUR, başkan yardımcıları Ahmet ÇALBAY, Mehmet SALDIRAN, Tülay İncegül, Ravda derneği başkan yardımcısı Mehmet Ali Akan-yönetimi ve çok sayıda temsilci katılım gösterdi.

Programda Vakıf Başkanı Coşkun Şahin yaptığı basın açıklamasında:”Fatih Sultan Mehmet Han bizim ecdadımız ve önderimiz.O mübarek zatların yolundan giden bir nesil yetiştirmek için vakıf olarak gayret sarfediyoruz. Bizlere İstanbul’u ve Ayasofya’yı emanet etmesi hasebiyle kendilerine ne kadar teşekkür etsek ,ruhları için hayır hasenat yapsak azdır. Ayasofya camimizin ibadete açılmasında büyük emeği olan başta sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm Devlet yöneticilerimize Vakfımız adına teşekkür ederiz. Ayrıca bu hayır programında emeği geçen başta Fatih belediye başkanı Ergün Turan’a, Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Dernek Başkanı Fuat Bodur ve yönetimine,Ravda Derneğine, Vatan ilmi Araştırmalar derneğine,hayır lokmacınız firmasına ve gönüllü olarak hizmet eden herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Program sonunda Vakıf başkanı Coşkun Şahin, Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Dernek Başkanı Fuat Bodur ile Dernek Yöneticisi Eğitimci Tülay İncegül’e Ahmet Çalbay’a, Mehmet Saldıran’a İlahiyatçı Yazar Hıdır Kartal’ın yazarı olduğu ”ALLAH MEKANDAN MÜNEZZEHTİR” isimli kitabı hediye etti

Share on Social Media
Last News
SPECIAL MEVLID-I SHERIF PROGRAM FOR WOMEN
14.09.2024
FSM Vakfı’nın hanımlara özel düzenlediği Mevlid-i Şerif programı, vakıf merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleşti.
WE WORK DAY AND NIGHT FOR OUR FUTURE
31.08.2024
Gelin, çocuğunuzun geleceğine birlikte yatırım yapalım!
GURSU REPRESENTATIVE OFFICE SUMMER COURSE CLOSING PROGRAM
29.08.2024
FSM Vakfı Gürsu Temsilciliği olarak Gürsu Kültür Merkezi’nde düzenlediğimiz Yaz Okulu kapanış programı, saygıdeğer ko...