• My Account
Login or Sign Up

SUMMER COURSE CLOSING PROGRAM IN MİDYAT/BAHÇELİEVLER REPRESENTATIVE OFFICE

14.08.2024
SUMMER COURSE CLOSING PROGRAM IN MİDYAT/BAHÇELİEVLER REPRESENTATIVE OFFICE

FSM Vakfı Midyat/Bahçelievler Temsilciliği Yaz Manevi Değerler ve Kur’an Eğitimi Kursu Kapanış Programı Gerçekleştirildi🥳
FSM Vakfı Midyat Temsilciliği, yaz kursunun kapanış programını coşkuyla düzenledi. Programın açılış konuşmasını FSM Vakfı Midyat Temsilcisi Abdullah Çelebi yaparken, avukat Rıdvan Arslan da konuşmacı olarak programda yer aldı.
Programda, çocuklar ezberledikleri Allâh’ın sıfatları ve tevhid inancı konularını sunarak izleyenleri etkiledi. Ardından medihler söylendi.
Velilerimiz ve öğrencilerimizin bekledikleri katılım belgeleri öğrencilerimize dağıtılırken bazı öğrencilere de yüksek başarılarından dolayı takdir belgeleri verildi. Etkinlik boyunca düzenlenen bilgi yarışmasında soruları doğru cevaplayan öğrencilere hediyeler takdim edildi.
Programın sonunda, tüm öğrencilere Kur’ân-ı Kerim ve çeşitli ikramlar dağıtıldı. Bu anlamlı etkinlik, öğrencilerin hem manevi hem de akademik gelişimlerini destekleyerek unutulmaz bir gün yaşattı.
Seneye görüşmek üzeree..

Share on Social Media
Last News
WE WORK DAY AND NIGHT FOR OUR FUTURE
31.08.2024
Gelin, çocuğunuzun geleceğine birlikte yatırım yapalım!
GURSU REPRESENTATIVE OFFICE SUMMER COURSE CLOSING PROGRAM
29.08.2024
FSM Vakfı Gürsu Temsilciliği olarak Gürsu Kültür Merkezi’nde düzenlediğimiz Yaz Okulu kapanış programı, saygıdeğer ko...
FSM SPORTS IS FULL OF MEDALS
17.08.2024
FSM Spor kulübümüzün karate sporcularından Nurullah Öztekin, gençler 61 kg’da Türkiye 3.sü olarak Dünya Şampiyonası...