• My Account
Login or Sign Up

We Organized Iftar Program in Esenler

18.05.2019
We Organized Iftar Program in Esenler

Başı rahmet ortası mağfiret sonu ise cehennemden Azat olan mübarek ayda Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı olarak Dr. Mimar Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi Davet Salonunda düzenlediğimiz iftar programına ilgi büyüktü.

İftar programı Kerem Can Yazır'ın sunumu ile kasideler eşliğinde başladı. Ardından Vakıf Başkanımız Sayın Coşkun Şahin Bey’in konuşması ve İlahiyatçı, Yazar Hıdır Kartal Hoca Efendinin sohbeti ile devam etti. Sohbetin ardından Ali Kara'nın Kuran-ı Kerim Tilaveti ve ezan okuması ile oruçlar açıldı. 


İftar programına katılım gösteren İlahiyatçı ve yazar Dr. Hıdır Yeşilyurt, İlahiyatçı ve yazar Hıdır Kartal, Esenler Belediye Başkan yardımcısı Ve başkan danışmanı Mehmet Çelik, Esenler Ak parti gençlik kolları başkan yardımcısı,Trabzonlular ve sürmeneniler Derneği yönetiminden iş adamı Hayati Şahin, Doğu ve Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği genel başkan vekili, Esenler ilçe başkanı Halil Özel ve bayan kolları başkanı Leyla Kalkan, İdris Çoltu, Ali Çoltu Dernek yönetimi, Avusturya Yozgatlılar Dernekler Federasyonu Başkanı Feyzullah Andole, Kapaklı Ak parti İlçe Başkanı Ercan Üçel, İshak Şukla, Sinan Keskin, Metehan Karabulak, Cihan Çaylak, Rüstem Erol, Esenler Kaymakamlığından Mehmet Saldıran, Alim turizm ilahiyatçı Mehmet Balcı ve kıymetli halkımıza iftar programına katılımlarından dolayı çok teşekkür ederiz.


Ayrıca Fatih Sultan Mehmet Vakıf Mütevelli Heyetinden Hıdır Kartal, Mehmet Ay, Mehmet Aydın, Vakfın genel sekreteri ve istanbul Sanayİ Odası Meclis üyesi Mecit Şahin, Vakıfın Muhasip üyesi Adem Sümer ve Vakfın Başkan Yardımcısı İlhan Zafer, Vakıf Denetim Kurulu üyesi Eğitimci Selim Deder, Vakıf üyesi Fatih Tunç, Genel Programlar ve Eğitim koordinatörü Eğitimci Halef Ökten, Akasya Yayın Kemal Aksel, İbrahim Özer, Vatan İlmi Araştırmalar Derneği yönetim ve Başakşehir Vatan derneği Temsilcisi Ömer Akan ,Sultangazi Temsilcisi Halil Yaman, Ravda Derneği Başkan yardımcı Mehmet Ali akan ve yönetimi, Vatan Kaside Grubu, Efsus Yayınları Ahmet Ateş, Esenler Tuna Meslek lisesi Müdür Yardımcıları ve öğretmenlerine ayrıca programda emeği geçen bütün vakıf gönüllülerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Rabbimiz vatanımızın birliğini dirliğini ve beraberliğini bozmasın.

Share on Social Media
Last News
SPECIAL MEVLID-I SHERIF PROGRAM FOR WOMEN
14.09.2024
FSM Vakfı’nın hanımlara özel düzenlediği Mevlid-i Şerif programı, vakıf merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleşti.
WE WORK DAY AND NIGHT FOR OUR FUTURE
31.08.2024
Gelin, çocuğunuzun geleceğine birlikte yatırım yapalım!
GURSU REPRESENTATIVE OFFICE SUMMER COURSE CLOSING PROGRAM
29.08.2024
FSM Vakfı Gürsu Temsilciliği olarak Gürsu Kültür Merkezi’nde düzenlediğimiz Yaz Okulu kapanış programı, saygıdeğer ko...