• OTURUM AÇ
Giriş Yap

GÜRSU TEMSİLCİLİĞİ YAZ KURSU KAPANIŞ PROGRAMI

29.08.2024
GÜRSU TEMSİLCİLİĞİ YAZ KURSU KAPANIŞ PROGRAMI

FSM Vakfı Gürsu Temsilciliği olarak Gürsu Kültür Merkezi’nde düzenlediğimiz Yaz Okulu kapanış programı, saygıdeğer konuklarımızın katılımıyla gerçekleşti. Programımıza; Bursa DATÜB İl Başkanı Ferman Muzaffer, Bursa DATÜB İl Kadın Kolları Başkanı ve Gürsu Belediyesi Meclis Üyesi Gülçeren Terzioğlu, DATÜB Gürsu İlçe Temsilcisi Murat Aslan, DATÜB İlçe Kadın Kolları Temsilcisi Dilara Seyfat, MHP Gürsu İlçe Başkan Vekili Aziz Gürgen, İlahiyatçı Yazar Dr. Hıdır Kartal ve Vakıf Başkanımız Coşkun Şahin katıldılar.
Program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından kurs öğrencilerimiz Yaz Okulunda öğrendiklerinden örnekler sundular ve medihler seslendirdiler. 80 öğrenci Kur’an-ı Kerim’e geçerek büyük sevinç yaşadılar. Dereceye giren öğrencilere ve tüm öğrencilere hediyeleri verildi. Konuklarımız, gençlerimizin yaz boyunca göstermiş oldukları özveri ve öğrenme azmini takdir ederek vakfımıza teşekkürlerini ilettiler. Ayrıca, programımızı Gürsu Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirmemizi sağlayan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’a ve ekibine de teşekkürlerimizi sunarız.

Fotoğraflar

Sosyal Medyada Paylaş
Son Haberler
GELECEĞİMİZ İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ
31.08.2024
Gelin, çocuğunuzun geleceğine birlikte yatırım yapalım!
GÜRSU TEMSİLCİLİĞİ YAZ KURSU KAPANIŞ PROGRAMI
29.08.2024
FSM Vakfı Gürsu Temsilciliği olarak Gürsu Kültür Merkezi’nde düzenlediğimiz Yaz Okulu kapanış programı, saygıdeğer ko...
FSM SPOR MADALYALARA DOYMUYOR
17.08.2024
FSM Spor kulübümüzün karate sporcularından Nurullah Öztekin, gençler 61 kg’da Türkiye 3.sü olarak Dünya Şampiyonası...